Jongerencoaching 12-18 jaar

  • Voel jij je ongelukkig en eenzaam?
  • Heb jij moeite om je fijn te voelen op school?
  • Slaap je slecht en lig je ’s nachts te piekeren?
  • Zou je (meer) vrienden/vriendinnen willen hebben?
  • Vind jij het leven (regelmatig) niet leuk?   
     

Of ervaar jij een ander probleem? Blijf er niet langer mee lopen! Je staat er niet alleen voor. Ik help je graag je zelfvertrouwen een boost te geven. 

Ik ben Simone. 

Naast mijn coachingspraktijk voor kinderen en jongeren ben ik ook juf op een basisschool. In mijn coachingspraktijk begeleid ik jongeren met het oplossen van hun persoonlijke problemen. Ik luister graag naar wat jou bezighoudt. Samen vinden we een oplossing.

Wat houdt coachen in? Lees hieronder de vier stappen.

1. Kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk dat we samen een klik hebben. Daarom hebben we eerst een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. Als je mijn hulp goed kunt gebruiken, plannen we een afspraak in voor een intakegesprek. 

2. Intakegesprek

Het intakegesprek is in mijn praktijk in het centrum van Uitgeest. We bespreken je probleem en we gaan samen kijken hoe we jouw situatie kunnen verbeteren. Dit gesprek duurt ongeveer 50 minuten. 

3. Coachtraject

Een coachtraject bestaat uit gemiddeld zes sessies. Tijdens een sessie praten we verder over je probleem/problemen en leer je wat je behoeftes zijn. Vaak levert iedere sessie een mooi inzicht op. Als je die in de praktijk toepast, ervaar je al snel een verbetering van de situatie. 

4. Laatste sessie

Tijdens de laatste sessie bespreken we hoe je alles wat je hebt geleerd, goed blijft toepassen in je dagelijkse leven. Ik wil je met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. 

Waarom Kindercoach Kennemerland?

 * Naast gediplomeerd Kindercoach ben ik ook in het bezit van een diploma Speltherapie en Mindfulness voor kinderen. 

* Als leerkracht bied ik oplossingen die makkelijk te integreren zijn in de klas.

 * Ik ben positief ingesteld en geloof in de kracht van jouw kind.